Inspirativní snídaně – Hodnotový leadership

22.8.2019

Ve čtvrtek 22. 8. od 8:30 probíhala v knihovně již pátá inspirativní snídaně. O co se jedná? Cílem těchto snídaní je ukazovat zajímavost lidí i světa kolem nás a propichovat bubliny, ve kterých každý z nás žije. Chceme, aby snídaně představovaly inspirativní osobnosti se silnými hodnotami i příběhem a umožnily nahlédnout do oborů, se kterými se často nesetkáme.

Brain&Breakfast jsou protiváhou zkratkovitosti zpráv, které se k nám dostávají přes sociální sítě, nebo televizi. Ukazují, že svět je ve skutečnosti mnohem barevnější, zajímavější a optimističtější, než by se mohlo zdát. Inspirují k tomu, že každý z nás může něco významného dokázat. Snídaně se konají zpravidla jednou měsíčně prostřednictvím živého streamu z Impact Hub Praha.

A o čem bylo toto setkání? Prostřednictvím živého přenosu jsme se setkali s Šimonem Pánkem, spoluzakladatelem a výkonným ředitelem společnosti Člověk v tísni, humanitární organizace se sídlem v České republice. Přednáška byla velice zajímavá, bylo moc fajn “oprášit” hodnoty, které všichni známe, většinou ctíme, ale občas se nám nějak “ztrácí”.

Děkujeme, že jste přišli. Děkujeme Martinovi Řepovi za báječné koblihy a skvělé zákusky a kavárně V břiše velryby za vynikající kávu.

Na co se můžeme těšit příště? Příští setkání proběhne 19.9. od 8:30 ve společenské místnosti knihovny. Prostřednictvím živého streamu se setkáme s TOMÁŠEM HRUDOU, propagátorem celoživotního svobodného vzdělávání, které je motivované touhou po poznání a nikoliv nutností naplňovat formální požadavky.

Na setkání je potřeba se předem přihlásit na našem webu www.kmmb.cz.

Těšíme se na Vás  😉