Inspirativní snídaně na téma: Vařte z vody

19.7.2019

Ve čtvrtek 18. 7. od 8:30 probíhala v knihovně již čtvrtá inspirativní snídaně. O co se jedná? Cílem těchto snídaní je ukazovat zajímavost lidí i světa kolem nás a propichovat bubliny, ve kterých každý z nás žije. Chceme, aby snídaně představovaly inspirativní osobnosti se silnými hodnotami i příběhem a umožnily nahlédnout do oborů, se kterými se často nesetkáme.

Brain&Breakfast jsou protiváhou zkratkovitosti zpráv, které se k nám dostávají přes sociální sítě, nebo televizi. Ukazují, že svět je ve skutečnosti mnohem barevnější, zajímavější a optimističtější, než by se mohlo zdát. Inspirují k tomu, že každý z nás může něco významného dokázat. Snídaně se konají zpravidla jednou měsíčně prostřednictvím živého streamu z Impact Hub Praha.

A o čem bylo toto setkání? Prostřednictvím živého přenosu jsme se setkali s dvojicí  Jiřím Charvátem a Lukášem Venclíkem. Prožili jsme 90 minut aplikované improvizace. Na chvíli jsme odhodili své zažité myšlenkové vzorce, že tam venku je nějaké správně. Objevili jsme umění Je to fuk, které rozvazuje ruce a dodává odvahu zkoušet a riskovat. Odhodit balvan, že musíme být nejlepší a bezchybní, bylo úžasné a osvobozující.

Děkujeme, že jste přišli. Děkujeme Martinovi Řepovi za báječné koblihy a skvělé zákusky.

Na co se můžeme těšit příště? Příští setkání proběhne 22.8. od 8:30 ve společenské místnosti knihovny. Prostřednictvím živého streamu se setkáme s ŠIMONEM PÁNKEM, spoluzakladatelem a výkonným ředitelem společnosti Člověk v tísni, humanitární organizace se sídlem v České republice.

Na setkání je potřeba se předem přihlásit na našem webu www.kmmb.cz.

Těšíme se na Vás  😉